Vi er på juleferie og sender pakker igen fra d. 2. januar 2024 ❄️

Om Värn®

Värn® er en serie af målrettede kosttilskud med mælkesyrebakterier. Serien er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og vores sortiment indeholder både produkter til hverdagsbrug og produkter målrettet specifikke situationer.

Mælkesyrebakterierne i hvert produkt er udvalgt med omhu og omtanke for dig, da vi ved, at menneskers sammensætning af bakterier er unik og løbende ændrer sig gennem livet.

Hos Värn® ønsker vi at hjælpe dig med at navigere i den store mængde af kosttilskud, der findes på markedet i dag. Vores hverdagsprodukter har vi derfor valgt at inddele i aldersgrupper, så det er nemmere for dig at finde det rette produkt, som passer til din hverdag og din særlige situation.

Kvalitet

Naturligt

Ekspertviden

Scandinavisk

Målrettet

Hverdagsprodukter

Senior varn produktbillede – 1

SeniorVärn®

Er mælkesyrebakterier til hverdagsbrug fra 50 år og opefter. Produktet indeholder 10 milliarder levende bakterier fordelt på 4 forskellige stammer. Med alderen aftager mængden og diversiteten af bifidobakterier i tarmen, hvorfor SeniorVärn® indeholder flere af disse, specielt den unikke bifidobakteriestamme HN019™.

Extra varn produktbillede – 1

ExtraVärn®

Er mælkesyrebakterier til dig, som mærker din mave hver dag og ønsker ekstra støtte. Produktet indeholder 52 millarder levende mælkesyrebakterier fordelt på 10 forskellige stammer, heriblandt den unikke bifidobakteriestamme HN019.

AdultVärn®

Er mælkesyrebakterier til hverdagsbrug, op til 50 år. Produktet indeholder 15 milliarder levende bakterier fordelt på 9 forskellige stammer, som både tilfører lactobacillus- og bifidobakterier til din fordøjelse og derved tilgodeser både tyktarmen og tyndtarmen. Produktet indeholder blandt andet den unikke bifidobakteriestamme HN019™

CalmVärn®

er et kosttilskud og indeholder mælkesyrebakterien Lactobacillus Paracasei Lpc37™ og ekstrakt af passionsblomst. Passionsblomst bidrager til at understøtte afslapning og mental og fysisk velbefindende, samt en normal søvn

Situationsbestemte produkter

RestoreVärn®

Er mælkesyrebakterier med en patenteret formulering, som tilfører bifidobakterier og lactobacillus til dit mikrobiom; en betegnelse for det økologiske samfund af mikroorganismer i kroppen.

Produktet kan bruges fra 3 år og opefter, og indeholder 10 milliarder levende mælkesyrebakterier fordelt på 4 forskellige stammer. RestoreVärn® kan bruges som et situationsbestemt tilskud for en kortere eller længere periode.

RhinoVärn®

Er et sæsontilskud med mælkesyrebakterier og vitamin D* til børn og voksne, som indtages fra februar eller marts måned og bruges gennem foråret og sommerperioden eller som et langtidstilskud hele året rundt*. RhinoVärn® indeholder de specifikke bakteriestammer Lactobacillus paracasei GMNL- 32/LP33 og Lactobacillus paracasei GMNL-133 samt vitamin D.

* Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion.
Throat varn produktbillede

Throatvärn®

Er et kosttilskud med mælkesyrebakterier til børn og voksne. Indeholder 30 sugetabletter med jordbærsmag til én måneds forbrug. ThroatVärn® indeholder mælkesyrebakterien Streptococcus Salivarius K12, som frigives og ligger sig i mundhulen ved indtagelse.

Throat varn kids produktbillede

Throatvärn® kids

Er et kosttilskud med mælkesyrebakterier til børn fra 3 år. Indeholder 30 breve med sød smag af jordbær, til én måneds forbrug. ThroatVärn® Kids er baseret på en patenteret formulering, som indeholder 1 milliard mælkesyrebakterier af stammen Streptococcus Salivarius K12, som frigives og ligger sig i mundhulen ved indtagelse.

Find os

Høje taastrup boulevard 53,
2630 Taastrup

Skriv til os

info@icepharma.dk

Ring til os

+45 70 60 29 30