Vi er på juleferie og sender pakker igen fra d. 2. januar 2024 ❄️

Levering og returnering

Læs om levering og returnering når du bestiller på shoppen

Levering:

Alle vores abonnementer bliver pakket og sendt hver fredag (dette gælder også din første bestilling). Bestiller du derfor dit abonnement en anden dag i ugen end fredag, vil den blive klargjort sendt afsted den nærmeste fredag.

Vi sender til hele Danmark. Fragten på www.värn.dk er gratis. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer sendes med PostNord.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

 

Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Det er muligt at købe en fragtlabel igennem os, du skal blot sende en mail på info@värn.dk.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 Returvarer skal sendes til følgende adresse:

Icepharma A/S 
Høje Taastrup Blvd. 53,
2630 Taastrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Vi anbefaler at du læser vores handelsbetingelser inden du handler på shoppen