Vi er på juleferie og sender pakker igen fra d. 2. januar 2024 ❄️

Kosttilskud på abonnement med mælkesyrebakterier

Få sendt dit abonnement med mælkesyrebakterier direkte til døren

Hvorfor vælge et kosttilskud abonnement hos Värn®

Hos Värn® kan du købe mælkesyrebakterier på abonnement. Med et abonnement sikrer du også, at du aldrig løber tør for mælkesyrebakterier og dermed fortsætter den gode rutine, måned efter måned. Alle Värn® produkter kan købes på abonnement og det er muligt at føje flere produkter til samme abonnement, hvis I er flere i hustanden som tager mælkesyrebakterier eller hvis du selv ønsker at bruge flere af vores produkter på samme tid, for eksempel et hverdagsprodukt kombineret med et situationsbestemt produkt.

Hvordan virker det?

Læs nedenfor hvordan du hurtig og nemt tilmelder dig et Värn® abonnement. Vi udarbejdet en guide

1. Vælg dit produkt

Vælg de produkter du ønsker at modtage fast, én gang om måneden. Du kan vælge blandt alle vores produkter på shoppen. 

2. Bestil dit abonnement

Når du har tilføjet de produkter til kurven, du ønsker at modtage på abonnement, skal du udfylde dine kontaktoplysninger og vælge din foretrukne leveringsmetode, så vi ved hvorhen og hvordan vi skal sende produkterne til dig

3. Modtag dine mælkesyrebakterier

Du modtager dine produkter 1-3 hverdage efter første bestilling og derefter hver 4. uge. Der er ingen bindingsperiode på vores abonnementer

Produkter der kan købes på abonnement

Värn® tilbyder både hverdagsprodukter og situationsbestemte tilskud 

Få mere viden om mælkesyrebakterier

Hos Värn® ønsker vi at hjælpe dig med at navigere i den store mængde af kosttilskud 

Brug for hjælp?

Du skal vælge Värn mælkesyrebakterier fordi vores produkter er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og vores sortiment indeholder både produkter til hverdagsbrug og produkter målrettet specifikke situationer. Vi tilbyder desuden mælkesyrebakterier på abonnement, så du måned for måned får tilsendt dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier og aldrig ryger ud af den gode vane.

Med et abonnement sparer du 20% fast hver måned og du slipper for at skulle huske at købe en ny pakke, hver gang du løber tør. Du modtager en ny pakke mælkesyrebakterier fast hver 4. uge – nemmere bliver det ikke. Et abonnement kan være en god ide for dig, som tager mælkesyrebakterier hver dag. Du slipper for at betale fuld pris for produktet hver gang, og du kender de faste udgifter. Du skal heller ikke bekymre dig om at finde den bedste pris på markedet fra gang til gang, da du med et abonnement altid sparer 20%.

Du vælger det produkt du ønsker at abonnere på, lægger det i kurven, indtaster dine oplysninger, angiver en betalingsmetode og vælger om ordren skal leveres til din hjemmeadresse eller nærmeste pakkeshop. Bemærk, at den leveringsmetode du vælger første gang, også vil være den leveringsmetode vi benytter fremover. Du kan til enhver tid ændre leverings- og betalingsmetode via vores selvbetjening.

Når du har oprettet et abonnement, går der 3-5 hverdage, før du modtager din ordre. Derefter vil du fremover modtage en ny pakke hver 4. uge. Leveringen og faktureringen fortsætter, indtil du opsiger dit abonnement.

Ja sagtens! Du kan skræddersy det præcis som du ønsker det. Tilføj blot de produkter du ønsker i dit abonnement til kurven, og gennemfør herefter dit køb. Herefter bliver dit abonnement automatisk igangsat.

Den månedlige pris afhænger af hvilke produkter du sammensætter i dit Värn® abonnement. Vi har gratis levering så længe det er til en nærtliggende pakkeshop. Ønsker du hjemmelevering med Postnord koster det 39 kr. pr. levering. 

Vi har ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Du kan dog senest opsige dit abonnement 3 dage inden næste fornyelse. Opsiger du dit abonnement senere end 3 dage op til en fornyelse, vil annulleringen af dit abonnement først være gældende fra næste måned. Det skyldes at vores system i dagene op til en fornyelse allerede er i gang med at forberede din næste forsendelse, trække betaling, generere pakkelabel mv.

Et Värn® abonnement er bindingsfrit og opsigelsen er gebyrfri, hvilket betyder at du til enhver tid kan opsige dit abonnement, uden omkostninger.

På vaern-maelkesyrebakterier.dk kan du betale med både kort og mobilepay. Betaler du med mobilepay, vil dit abonnement figurere under ’betalingsaftaler’ i mobilepay-appen. Du kan skifte imellem betalingsmetoder og opdatere dit betalingskort via vores selvbetjening.

Du modtager en ny ordre hver 4. uge. 

Ja. Når du har købt dit abonnement bliver der automatisk oprettet en kundeprofil til dig på www.värn.dk, hvor du altid kan logge ind og ændre dit abonnement under “mit abonnement”

FÅ VORES INFORMATIONSBREV 📬

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Psst… Vi fylder ikke din indbakke