Du kan opleve længere leveringstid grundet sommerferie (t.o.m. uge 32) – God sommer ☀️

Kosttilskud på abonnement med mælkesyrebakterier

Få sendt dit abonnement med mælkesyrebakterier direkte til døren

Hvorfor vælge et kosttilskud abonnement hos Värn®

Hos Värn® kan du købe mælkesyrebakterier på abonnement. Med et abonnement sikrer du også, at du aldrig løber tør for mælkesyrebakterier og dermed fortsætter den gode rutine, måned efter måned. Alle Värn® produkter kan købes på abonnement og det er muligt at føje flere produkter til samme abonnement, hvis I er flere i hustanden som tager mælkesyrebakterier eller hvis du selv ønsker at bruge flere af vores produkter på samme tid, for eksempel et hverdagsprodukt kombineret med et situationsbestemt produkt.

Hvordan virker det?

Læs nedenfor hvordan du hurtig og nemt tilmelder dig et Värn® abonnement. Vi udarbejdet en guide

1. Vælg dit produkt

Vælg de produkter du ønsker at modtage fast, én gang om måneden. Du kan vælge blandt alle vores produkter på shoppen. 

2. Bestil dit abonnement

Når du har tilføjet de produkter til kurven, du ønsker at modtage på abonnement, skal du udfylde dine kontaktoplysninger og vælge din foretrukne leveringsmetode, så vi ved hvorhen og hvordan vi skal sende produkterne til dig

3. Modtag dine mælkesyrebakterier

Du modtager dine produkter 1-3 hverdage efter første bestilling og derefter hver 4. uge. Der er ingen bindingsperiode på vores abonnementer

Produkter der kan købes på abonnement

Värn® tilbyder både hverdagsprodukter og situationsbestemte tilskud 

Få mere viden om mælkesyrebakterier

Hos Värn® ønsker vi at hjælpe dig med at navigere i den store mængde af kosttilskud 

Brug for hjælp?

Du skal vælge Värn mælkesyrebakterier fordi vores produkter er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og vores sortiment indeholder både produkter til hverdagsbrug og produkter målrettet specifikke situationer. Vi tilbyder desuden mælkesyrebakterier på abonnement, så du måned for måned får tilsendt dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier og aldrig ryger ud af den gode vane.

Ja sagtens! Du kan skræddersy det præcis som du ønsker det. Tilføj blot de produkter du ønsker i dit abonnement til kurven, og gennemfør herefter dit køb. Herefter bliver dit abonnement automatisk igangsat.

Ja. Når du har købt dit abonnement bliver der automatisk oprettet en kundeprofil til dig på www.värn.dk, hvor du altid kan logge ind og ændre dit abonnement under “mit abonnement”

Den månedlige pris afhænger af hvilke produkter du sammensætter i dit Värn® abonnement. Vi har gratis levering så længe det er til en nærtliggende pakkeshop. Ønsker du hjemmelevering med Postnord koster det 39 kr. pr. levering. 

Vi har ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Du kan dog senest opsige dit abonnement 3 dage inden næste fornyelse. Opsiger du dit abonnement senere end 3 dage op til en fornyelse, vil annulleringen af dit abonnement først være gældende fra næste måned. Det skyldes at vores system i dagene op til en fornyelse allerede er i gang med at forberede din næste forsendelse, trække betaling, generere pakkelabel mv.

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke laktose eller mælkeprotein og der er ikke brugt mælk som starterkultur.

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke animalske ingredienser, men der er nogle af produkterne, som fx ExtraVärn® og RhinoVärn®, som indeholder D-vitamin. D-vitamin bliver udvundet af lanolin, som kommer fra fåreuld.

Värn® mælkesyrebakterier i bøtter, (AdultVärn®, SeniorVärn®, ExtraVärn® og RestoreVärn®) kan kapslen skilles og hældes på kold eller tempereret mad.

FÅ VORES INFORMATIONSBREV 📬

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Psst… Vi fylder ikke din indbakke