Vi er på juleferie og sender pakker igen fra d. 2. januar 2024 ❄️

FAQ

Med vores FAQ kan du hurtigt blive klogere på generelle spørgsmål om Värn® produkter, ingredienser, dosering, levering, returnering og abonnement

Produkter

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke laktose eller mælkeprotein og der er ikke brugt mælk som starterkultur.

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke animalske ingredienser, men der er nogle af produkterne, som fx ExtraVärn® og RhinoVärn®, som indeholder D-vitamin. D-vitamin bliver udvundet af lanolin, som kommer fra fåreuld.

Produkterne AdultVärn®, SeniorVärn®, ExtraVärn®, RestoreVärn®  CalmVärn® kan du skille kapslen ad og drysse indholdet på kold eller tempereret mad. Du skal indtage maden kort efter. 

Det kan være svært at vurdere, hvilket produkt der passer bedst til ens situation og det gør det heller ikke nemmere, at der ikke findes godkendte anprisninger for mælkesyrebakterier. Er du på udkig efter et hverdagsprodukt, til både din tyktarm og tyndtarm, er det en god ide at kigge efter et produkt, som indeholder en kombination af lactobacillus- og bifidobakteriestammer, og minimum 10 mia. mælkesyrebakterier. Er du derimod på jagt efter et specialprodukt, bør du kigge efter specifikke stammer og sammensætningen heraf – her er antallet af mælkesyrebakterier knap så vigtig.

Värns® sortiment består af hverdagsprodukter og situationsbestemte produkter, som kan kombineres på kryds og tværs, så du kan skabe dit helt personlige puslespil. Er du på udkig efter et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier, bør du vælge et hverdagsprodukt, som altid kan kombineres med et situationsbestemt produkt, afhængig af din situation.

Du kan tage mælkesyrebakterier lige så længe du har lyst.

Når man starter op på mælkesyrebakterier, kan man godt få lidt ubehag i maven de første par dage, hvilket er helt normalt og går over igen.

Vi anbefaler at tage mælkesyrebakterier sammen med et måltid mad, men du kan tage dem når som helst på dagen. Det handler mest af alt om at gøre det til en fast del af din daglige rutine, så du ikke glemmer at tage dem.

Betaling, levering & returnering

Vi tilbyder levering med PostNord, som har mere end 4.000 udleveringssteder i Danmark – også ét i nærheden af dig. Du kan også vælge levering med privat omdeling, hvilket vil sige at pakken bliver leveret til din hjemmeadresse. Er du ikke hjemme, vil pakken blive omdirigeret til et udleveringssted i nærheden, medmindre din adresse er tilmeldt PostNord modtagerflex. I så fald bliver pakken stillet på et aftalt sted, på din adresse.

Levering til pakkeboks/pakkeshop er gratis. Vælger du levering til din hjemmeadresse, koster det 39 kr. i fragt.

Din pakke bliver afsendt så snart vi har behandlet din ordre, typisk inden for 1-3 hverdage. Vi er en lille virksomhed, og derfor står vores personale selv og pakker din ordre. Derfor kan du nogle gange opleve en længere ordrebehandlingstid, i tilfælde af sygdom, ferie, helligdage etc. Vi håber på din forståelse.

PostNord leverer din pakke inden for 3-5 hverdage, fra pakken er i deres varetægt. PostNord leverer til pakkeboks/pakkeshop alle ugens 7 dage, mens hjemmelevering kun foregår i hverdagene. Värn® er ikke længere ansvarlig for pakken, når først den er indleveret til PostNord.

Ved checkout kan du frit vælge hvilken pakkeboks/pakkeshop, din pakke skal leveres til. Er der ikke plads i din lokale pakkeboks/pakkeshop, vil din pakke blive omdirigeret til et andet udleveringssted i nærheden. Värn® er ikke ansvarlig for hvilken alternativ adresse, pakken bliver sendt til.

Ved checkout kan du vælge levering med privat omdeling, det vil sige at pakken bliver sendt til din hjemmeadresse. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, vil pakken enten blive forsøgt genleveret eller omdirigeret til et lokalt udleveringssted, i nærheden af din adresse. Er din adresse tilmeldt PostNord modtagerflex, vil pakke blive stillet på et aftalt sted. Värn® er ikke længere ansvarlig for pakken, når først den er indleveret til PostNord.

Du kan returnere din ordre, hvis du fortryder købet, så længe produktet ikke har været åbnet og emballagen er intakt. Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Returneringsomkostninger skal du selv afholde og du bedes informere os om din returnering, ved at skrive til os på info@värn.dk. Bemærk, at når først plomberingen brydes og produktet har været åbnet, bortfalder returretten. Læs mere i vores handelsbetingelser.

På vaern-maelkesyrebakterier.dk kan du betale med både kort og mobilepay. Betaler du med mobilepay, vil dit abonnement figurere under ’betalingsaftaler’ i mobilepay-appen.

Abonnement

Med et abonnement sparer du 20% fast hver måned og du slipper for at skulle huske at købe en ny pakke, hver gang du løber tør. Du modtager en ny pakke mælkesyrebakterier fast hver 4. uge – nemmere bliver det ikke. Et abonnement kan være en god ide for dig, som tager mælkesyrebakterier hver dag. Du slipper for at betale fuld pris for produktet hver gang, og du kender de faste udgifter. Du skal heller ikke bekymre dig om at finde den bedste pris på markedet fra gang til gang, da du med et abonnement altid sparer 20%.

Du vælger det produkt du ønsker at abonnere på, lægger det i kurven, indtaster dine oplysninger, angiver en betalingsmetode og vælger om ordren skal leveres til din hjemmeadresse eller nærmeste pakkeshop. Bemærk, at den leveringsmetode du vælger første gang, også vil være den leveringsmetode vi benytter fremover. Du kan til enhver tid ændre leverings- og betalingsmetode via vores selvbetjening.

Når du har oprettet et abonnement, går der 3-5 hverdage, før du modtager din ordre. Derefter vil du fremover modtage en ny pakke hver 4. uge. Leveringen og faktureringen fortsætter, indtil du opsiger dit abonnement.

Den månedlige pris afhænger af hvilke produkter du sammensætter i dit Värn® abonnement. Vi har gratis levering så længe det er til en nærtliggende pakkeshop. Ønsker du hjemmelevering med Postnord koster det 39 kr. pr. levering. 

Et Värn® abonnement er bindingsfrit og opsigelsen er gebyrfri, hvilket betyder at du til enhver tid kan opsige dit abonnement, uden omkostninger.

Ja sagtens! Du kan skræddersy det præcis som du ønsker det. Tilføj blot de produkter du ønsker i dit abonnement til kurven, og gennemfør herefter dit køb. Herefter bliver dit abonnement automatisk igangsat.

Ja. Når du har købt dit abonnement bliver der automatisk oprettet en kundeprofil til dig på www.vaern-maelkesyrebakterier.dk, hvor du altid kan logge ind og ændre dit abonnement under “mit abonnement”

Du modtager en ny ordre hver 4. uge. 

På vaern-maelkesyrebakterier.dk kan du betale med både kort og mobilepay. Betaler du med mobilepay, vil dit abonnement figurere under ’betalingsaftaler’ i mobilepay-appen. Du kan skifte imellem betalingsmetoder og opdatere dit betalingskort via vores selvbetjening.

Vi har ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Du kan dog senest opsige dit abonnement 3 dage inden næste fornyelse. Opsiger du dit abonnement senere end 3 dage op til en fornyelse, vil annulleringen af dit abonnement først være gældende fra næste måned. Det skyldes at vores system i dagene op til en fornyelse allerede er i gang med at forberede din næste forsendelse, trække betaling, generere pakkelabel mv.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

FÅ VORES INFORMATIONSBREV 📬

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Psst… Vi fylder ikke din indbakke